Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:24 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Blogul blocului 32 din Medgidia

ro

14 Jan, 2008 00:00 2087 Marime text
1200260527.jpg

Administratorul unui bloc din Medgidia a creat o pagina de web pentru informarea colocatarilor sai * Unul dintre pasurile postate chiar de catre blogger este legat de... lenjeria intima a vecinilor

Tot mai multa lume isi face blog. Unii impatimiti ai genului ar spune: cine nu are blog nu exista. "Bloggeria" este ca un virus care se manifesta la persoane de regula adulte, netinand cont de statutul social. De la politicieni si fosti sefi de stat, pana la formatori de opinie, toti au fost cuprinsi de microb si au intrat in "blogosfera". Printre cele mai noi categorii de participanti la bloggo-dialog se numara administratorii de bloc. Un bloc din Medgidia are... blog. Pagina de web a fost creata chiar de catre administratorul Asociatiei de Proprietari a blocului nr. 32 din municipiu, Marius Peltea, care este un participant activ pe site-ul www.domnuleprimar.ro, avand mai multe sesizari adresate autoritatii locale din Medgidia. Blogul blocului 32 contine stiri, noutati juridice legate de viata la bloc, poze cu anunturi agramate de la diverse alte asociatii de prin tara si chiar un filmulet cu Toma Caragiu in rol de, ati ghicit, administratorul blocului. Poznasul administrator al blocului cu blog din Medgidia nu a rezistat tentatiei si a postat pe site si o poza de-a sa cu ... blocul, adica la fereastra apartamentului sau. Pe site, administratorul se prezinta autoironic "Marius. Inteligenta ma urmareste, dar sunt mai rapid decit ea". Asa cum spuneam, administratorul din Medgidia este unul dintre cei mai activi "petenti" ai paginii www.domnuleprimar.ro. Mai mult decat atat, el isi incheie sesizarile cu o maxima a la Mircea Badea: "Si astea toate pentru ca traim in Medgidia. Why not?".

Administrator deranjat de... lenjeria intima a vecinilor

Majoritatea sesizarile sunt foarte vehemente, unele dintre ele abordand teme despre care oamenii, de la bloc sau de pretutindeni, se jeneaza de regula sa vorbeasca, mai ales autoritatilor locale. Totusi, administratorul cu pricina dovedeste ca este un om fara ascunzisuri, una dintre temele abordate referindu-se la... lenjeria intima, a vecinilor sai, dupa toate probabilitatile. Doua dintre sesizari sunt intitulate sugestiv "Uscarea chilotilor la balcon" si "Chiloti in loc de flori". Iata cateva fragmente din framantarile administratorului, care arata ca ii pasa de aspectul blocului in care locuieste. "Domnule Primar, ma numesc Marius Peltea si sunt presedintele Asociatiei de Proprietari Bl.32 din Medgidia. Apelez la intelegerea d-voastra pentru a eradica odata pentru totdeauna fenomenul uscarea , fenomen ce are o amploare dusa la nesimtire. Cand treci prin fata oricarui bloc din oras este imposibil sa ratezi cel putin un balcon cu lenjerie intima pusa la uscat. (...)Apelam la ajutorul institutiei pe care o conduceti pentru a ne ajuta sa scapam de aceste privelisti rusinoase", scrie administratorul. "Majoritatea gospodinelor din Medgidia inca usuca rufele in modul mostenit de la stramosi: intinzandu-le pe franghii la balcon. (...) Oribil...penibil. Sa si le admire fiecare in balcon la el... (..) Pe balcon se pot realiza aranjamente de vara splendide intr-un timp foarte scurt. Sa pui niste flori intr-o jardiniera sau intr-un ghiveci, sa-ti balconul in flori. Ce poate fi mai frumos?", adauga acelasi administrator pudic. Ramane de vazut ce solutii va gasi administratia locala din Medgidia pentru ca locatarii de la bloc sa nu-si mai puna la expozitie desuurile.

Scris de: {autor}Manuela MOLDOVEANU{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii