Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:54 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Manea "Am facut judo"

ro

22 Mar, 2008 00:00 990 Marime text
1206133967.jpg

Candidatul PNL pentru Primaria Constanta, consilierul judetean Victor Manea, sustine ca va duce o campanie bazata pe proiecte.

Avand in vedere campaniile electorale precedente, pretendentul liberal la fotoliul de primar al municipiului Constanta a recunoscut ca este pregatit pentru atacuri si va reactiona pe masura. "Nu sunt un candidat de catifea. Nu ma voi indoi si nu ma va bate nicio pala de vant. In tinerete am facut judo si am invatat sa ma bazez pe forta adversarului", a avertizat Victor Manea. Cu toate ca, la nivel central, PSD si PNL au incercat sa negocieze pe tema unei eventuale colaborari preelectorale, candidatul liberal a evitat sa comenteze situatia. "Daca as fi considerat ca PSD ar fi fost salvarea Romaniei, nu m-as fi implicat in campania lui Traian Basescu si n-as mai candida la Primaria Constanta", a explicat Manea "sentimentele" sale fata de social-democrati. El a evitat sa raspunda si vizavi de eventualitatea in care, intr-un tur II, ar fi sustinut de acestia. Totusi, el a recunoscut: "nu-mi doresc sa intru cu Radu Mazare in turul II. Imi doresc sa fiu primarul Constantei".

Blog-erul liberal

Aflat in plina campanie electorala, candidatul PNL a intrat in randul blog-erilor. El a anuntat ca si-a lansat un site unde exista si un blog personal, "pentru a dialoga cu persoanele care nu au timp sa iasa pe strada, iar in timpul liber stau pe Internet". Primul politician local cu blog isi va posta, dupa data de 2 mai, programul electoral, intitulat "Primaria cu fata la cetatean", si promite vizitatorilor includerea unui joc "de promovare a mea, nu de denigrare a altora". Si pentru ca veni vorba de Internet, in ipostaza de primar, Victor Manea are in vedere ca municipalitatea sa plateasca implementarea sistemului wireless in municipiul Constanta, pentru a permite accesul nelimitat al tuturor tomitanilor la informatii. Investitia a fost apreciata la circa doua milioane euro, iar factura fiind foarte mica, "nu va fi o cheltuiala mare pentru Primaria Constanta".

Scris de: {autor}Mihaela CIORBARU {/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii