Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:32 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HCM, in cadere libera

ro

01 Apr, 2008 00:00 847 Marime text
1206997281.jpg

Cu un singur punct obtinut in ultimele trei partide din campionat, formatia constanteana trece printr-o acuta lipsa de forma

HCM Constanta a pierdut meciul din deplasare, impotriva formatiei Minaur Baia Mare, cu scorul de 34 - 29 (16-12), partida contand pentru etapa a XXI-a a Ligii Nationale de handbal masculin, si coboara pe locul 3 in clasament. Dupa infrangerea din derbiul cu Steaua si rezultatul de egalitate de pe teren propriu, cu Stiinta Municipal Bacau, Handbal Club Municipal continua seria rezultatelor negative. Elevii lui Vasile Stanga au cedat usor si in partida din deplasare, cu Minaur Baia Mare, echipa care a avut-o ca victima, etapa trecuta, pe Steaua, pierzand cu scorul de 34 - 29. In ciuda unei evolutii bune a lui Toma si Csepreghi, ambii cu 15 goluri inscrise, HCM nu a putut face fata jocului foarte bun, prestat de baimareni, avand in spate si sustinerea unui public numeros. Singurul moment in care HCM s-a vazut in avantaj, in acest meci, a fost minutul 5, cand conduceau cu 3 - 2. Aproape de finalul primei reprize, Minaur se desprinde decisiv, la pauza, constantenii vazandu-se condusi la patru goluri diferenta, scor 16 - 12. Echipa pregatita de Vasile Stanga incepe mai bine actul secund si se apropie la un singur gol, 19 - 18. Imediat dupa acest moment, constantenilor nu le mai iese nimic, nici in atac, nici in defensiva, si Minaur se distanteaza la cinci goluri, la mijlocul celei de-a doua parti. La final, insa, Baia Mare invinge HCM Constanta, cu scorul de 34 - 29. HCM mai pierde, astfel, un tempo in lupta pentru ocuparea locului secund si mai coboara un loc in clasament, constantenii fiind devansati de Stiinta Bacau. Tehnicianul constantean, Vasile Stanga, s-a declarat nemultumit de jocul elevilor sai, remarcandu-l din echipa sa doar pe Alexandru Csepreghi. "Surpriza cea mai placuta a fost Csepreghi, care a demonstrat ca este un jucator de mare viitor si cred ca a fost singurul jucator curajos. A luat si pumni in gura, dar a dat si goluri. In rest, la cum am jucat, nu puteam niciodata sa castigam aici", a declarat Stanga.

Un nou succes pentru Medgidia

Cealalta formatie constanteana, CSM Medgidia, angrenata in prima liga de handbal masculin, isi continua parcursul bun din acest sezon si mai obtine o victorie in deplasare, cu formatia Poli Izometal Timisoara, scor 31 - 26 (14 - 9). CSM obtine cea de-a treia victorie consecutiva in campionat, echipa pregatita de Ion Craciun devansand astfel pe HC Odorhei si urcand pe locul 7 in clasament, la doar patru puncte de locul 3. Etapa viitoare, CSM Medgidia va sustine un meci extrem de dificil, pe teren propriu, in compania liderului campionatului, Steaua Bucuresti, in timp ce Handbal Club Municipal va avea o misiune usoara in meciul cu "lanterna rosie" a clasamentului, Romvag Caracal.

Scris de: {autor}Paul SERBAN{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii